Pénz visszafizetési garancia

Pénz visszafizetési garanciát, az elállási nyilatkozatban (lásd lentebb) foglaltak alapján biztosítjuk.
Az érintett termék árának visszafizetése, a Megrendelő által megadott bankszámla számra kerül átutalásra a 151/2003. (IX.22.) és a 270/2020 (VI.12.) Kormányrendeletnek megfelelően, legkésőbb a kézhezvételtől számított 14. napon.

Elállási nyilatkozat

Elállási nyilatkozatát a termék kézhezvételét követő 14. naptári napig van lehetőség megtenni, a fent megnevezett Kormányrendeleteknek megfelelően.

Az elállási nyilatkozat letölthető Wordben (docx) formátumban az alábbi gombra kattintva.
(Csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és küldje el nekünk.)

Elállási nyilatkozatát más módon is megteheti (pl. e-mailben).

Fontos tudni:

Csak és kizárólag az elállási nyilatkozat megküldése után áll módunkban a visszaküldött termék(eket) átvenni.
Utánvéttel küldött csomagot nem veszünk át.
Ép, sértetlen, hiánytalan, új állapotú terméket veszünk vissza teljes áron.
A termék(ek) visszaküldésének költsége a Vevőt terheli.
A termék(ek) visszaküldési címét e-mailben küldjük meg.
Amennyiben nem futárszolgálattal kívánja visszaküldeni a terméket, úgy a fuvarlevél megléte, a szállítást/ kézbesítést végző személy feladata.
Ha a Megrendelő (Fogyasztó) a szolgáltatás nyújtásra irányuló szerződés (pl. szállítás) esetén, a teljesítés megkezdését, megkötését követően gyakorolja felmondási (elállási) jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a Szolgáltató ésszerű költségeit (pl. vissza szállítási díj, adminisztrációs díj).
A csomagküldemény kézbesítési kísérletkor történő visszautasítása, nem egyenlő az elállási nyilatkozat benyújtásával. (A bírói joggyakorlat az ilyen tájékoztatási kötelezettség elmulasztását szerződésszegésnek tekinti, ami kártérítési kötelezettséget keletkeztet.)
További információkat az elállási jogról az ÁSZF.-ben talál.

Továbbá:
Ismerjük a termékeinket, ezáltal silány minőségű terméket még véletlen sem kínálunk a webáruházban.
Csak a legjobb minőségű, több kontinensen és sok-sok országban kiválóan bizonyított termékeket forgalmazunk, megbízható gyártóktól.
A Magyar jog és az EU lehetőséget biztosít az elállási jog érvényesítésére, ám ezzel valójában komoly veszteséget (csomagolás, ügyintézés, adminisztráció, szállítási költség, termék átvizsgálás, átutalási költség, stb.) okoz egy Magyar kisvállalkozásnak (egy Magyar családnak).
Azon Vevők/ Megrendelők , akik elállnak rendelésüktől, tőlük a továbbiakban új megrendeléseket nem fogadunk többé, semmilyen formában.